Workshop " Maak je eigen voedingsadvies"

Welkom bij deze unieke workshop “Maak je eigen voedingsadvies” speciaal ontworpen voor paardeneigenaren die willen begrijpen hoe ze hun paard optimaal kunnen voeden.

Leer de essentiële principes van gezonde voeding, begrijp waarom darmgezondheid van cruciaal belang is, ontdek de rol van vitamines en mineralen, en vertaal deze kennis naar een persoonlijk voedingsadvies voor jouw paard

Waarom deelnemen aan deze workshop?

 1. Inzicht in Gezonde Voeding: Leer waarom gezonde voeding de sleutel is tot het welzijn van jouw paard en hoe het hun prestaties, energieniveau en algehele gezondheid beïnvloedt.

 2. Darmgezondheid: Begrijp de directe link tussen voeding en darmgezondheid, en ontdek hoe een evenwichtige voeding kan bijdragen aan een gelukkig en gezond paard.

 3. Essentiële Voedingsstoffen: Ontdek de wereld van vitamines en mineralen en hoe deze de gezondheid van jouw paard kunnen bevorderen.

 4. Hands-on Ervaring: Na de theorie ga je zelf aan de slag! Met begeleiding van een ervaren voedingsspecialist creëer je een voedingsadvies op maat voor jouw eigen paard.

Wat kun je verwachten?

 • Duur van de workshop: ongeveer 4 uur inclusief interactieve sessies en praktische oefeningen
 • Ondersteuning op Maat: Onze ervaren docent staat klaar om je te begeleiden bij het opstellen van een voedingsadvies dat perfect past bij de behoeften van jouw paard.
 • Gezelligheid met Koffie/Thee: Geniet van een ontspannen sfeer en leer van elkaar vergezeld van koffie en thee.

Praktische Informatie

 • Datum 
  – Zaterdag 11 Mei
  –  Zaterdag 7 september 
 • Locatie: Harderwijk
 • Kosten: €44,95 per deelnemer 

Investeer in de gezondheid van jouw paard en schrijf je nu in!

Mis deze kans niet om een dieper inzicht te krijgen in de voeding van jouw paard en leer hoe je zelf een voedingsadvies kunt opstellen. Vul het onderstaande formulier in om te reserveren voor deze waardevolle workshop!

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op via 06-27065883

Tot ziens op de workshop “Maak je eigen voedingsadvies”!