Over mij

Welkom bij Tink lymfedrainage. Tink, Tink?? klinkt als de engelse vertaling van denken, dat klopt, maar niks is minder waar. Tink staat voor Terug IN je Kracht. Want dat is waar ik paarden bij wil helpen, terugkomen in hun kracht, lichamelijk en mentaal letterlijk beter in hun vel zitten.

En die wens komt nooit uit het niks. Tink is ook de afkorting van Tinkerbell. Tinkerbell was mijn paard. Zij is op zoveel vlakken mijn inspiratie. Door haar blessures ben ik me meer gaan verdiepen in gezondheid, huisvesting en voeding van paarden. Steeds had ik het idee op de goede weg te zitten, maar tekort te komen aan kennis en mogelijkheden, ik zag door de bomen het bos niet meer. Helaas heb ik in 2017 afscheid van haar genomen.

Mijn naam is Deborah Egger, ik ben geboren in 1983. Vanaf mijn 5e jaar is de passie voor paarden begonnen. Ik noem het bewust een passie omdat het meer is dan een hobby. Momenteel heb ik geen eigen paard(en) maar geniet ik intens van het behandelen van de paarden met manuele lymfedrainage.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Ik geniet van het contact met de cliënt en het samenwerken met het netwerk van de cliënt. Sinds juli 2021 werk ik volledig in mijn eigen praktijk. Als lymfetherapeut en voedingsspecialist wil ik graag samenwerken met de eigenaar om tot een mooi resultaat te komen. Kernwoorden zijn samen, betrokken, bereikbaar en open.

Bij de blauwe hengst heb ik in 2020 de jaaropleiding tot manueel lymfedrainage therapeut afgerond en in 2021 heb ik de jaaropleiding tot Epigenetisch orthomoleculair consulent afgerond.

Voor mij is lymfe, voeding en huisvesting samengekomen. Ik sta ingeschreven bij het mldregister.nl als therapeut niveau 4. Dit betekent dat ik theorie, praktijk en casussen examen heb behaald en verplicht ben om jaarlijks bijscholingen te volgen. Zowel theorie als praktijk.

Geïnspireerd door Tinkerbell, Tink lymfedrainage, terug in je kracht!

Wees welkom,

Hartelijke groet, Deborah